27/4

Igår va de söndag, de va en döbra söndag! Jag vaknade och för en gångs skull så mådde jag som en gud! Jag har nog aldrig varit så ickebakfull en söndag, inte ens om jag har varit nykter dagen innan! Så de blev lite tvättande, lite hårfärgning och iskaffe hos grannarna. Sen drog jag med mig grannarna ner på stan, och där handlades de lite, jag va tvungen! De va ju galet fint väder, så vi tog bussen ner till bo01 och satt där och chillade i några timmar! När de blev lite för kallt, så åkte jag hem och pluggade en sväng, sen va de bort till solariet och på vägen hem hittade jag en emilie i fönstret, så de blev in där på ett glas rött! Himla trevligt!
Idag blev jag väckt vid åtta, dom målar om min trappuppgång, och idag kände dom tydligen för att slipa min dörr. Jag ville skjuta dom! Men jag kom upp tidigt iallafall, så nu har jag hunnit träna, betala räkningar och plugga! Nu blir de skolan om en timme, och sen blir de äventyr! För de är en bra måndag!


25/4

Nu är de lönehelg, för alla utom mig. Men jag är glad ändå! Igår blev de öl med Anna och Amanda, sen vidare på nån fjortisfest långt bort i ingenstans? När jag kom hem, så somnade jag typ innanför dörren, fy fan va trött jag va! Så idag gick jag inte upp förräns vid fyra. Nu sitter jag och baggo och ska dricka nån öl, de är planer på en relativt lugn kväll idag, för imorn är de tänkt gymmet och handling! Sen så är de ju snart måndag, de är bra skit!

22/4

Idag har jag varit i skolan, de va precis lika spännande som vanligt, hah! Idag har jag gjort allt för att låta bli att plugga, även om de är just precis va jag borde göra! jag har typ skurat hela mitt badrum, jag tror inte ens där va så rent när jag flyttade in! Jag har dammat en massa, och allt möjligt! Jag har vart o kollat på min blivande lägenhet också, den är stooor! Jag vill flytta in nu faktiskt, men blev bestämmt att jag flyttar in redan förste juni, så är ändå bara typ en månad kvar! De är faktistk galet snart. Sen har jag kommit på massa som jag tyckt att jag måste pyssla med på datorn, bara för att jag inte orkar med en massa tromboser, kontrakturer och pneumoni! Men nu fick jag ju precis höra att om jag kan får jag en belöning, så nu ska jag lära mig allt!

21/4



Om man kollar jättenoga så ser man att där faktistk är två minimagrutor. Jag ser dom iallafall och jag tänker va glad, haha!

20/4



om man skulle ta o sova kanske?!

20/4

De blev inte alls sova tidigt igår, de blev sova vid halv fyra. Idag är jag död! Upp sju och iväg till skolan, halv nio till halv fyra, och bara massa prat från drygkärringen! Men skolan är fortf ganska kul, och jag har ju faktiskt lärt mig hur man tar av och sätter på sig ett par vantar idag. Kan va bra att veta, haha! Nu är jag i vilket fall jättetrött. Jag vill dö lite, eller mest sova kanske! Men annars så är de ju måndag och de är bra, för de betyder att de bara är en vecka kvar tills de är en bra måndag, och de är döbra!

19/4

Helgen har spenderats uppe i skogen! I fredes vart jag mest hos mamma, vi kollade på Million dollar baby och åt ostbågar! Ganska trevligt att vakna på lördagen och inte va ett dugg bakfull! Jag är en fattig, så jag fick ställa mig och måla huset, inte världens roligaste faktiskt, men mat behöver man, och mat kostar pengar! Sen blev de iväg till fislisas 20års kalas, jag va lite lagom sen, ungefär fyra timmar! De tar tid att måla hus. Men de va himla trevligt iallafall! Jag vaknade 8 imorses, och trodde att jag va död! Men efter en liter vatten, lagom med alvedon, fyra timmars sömn och ett  himla trevligt samtal så va jag människa igen! Så blev de hem till mamma igen! På vägen hem hamnade jag i lund en sväng och hälsade på grannen på jobb! Jag tycker om min granne! Nu sitter jag framför tvn och tänker inte flytta mig, manson är på femman, och eftersom att han är min man, måste jag titta! Sen blir de väl till o sova tidigt, om en viss liten illbatting inte håller mig uppe halva natten, vilket iofs aldrig är fel!

16/4


16/4




För jag älskar mitt liv, faktistk!

15/4

När jag vaknade imorses ville jag dö, på riktigt! Jag hade så ont i magen att jag knappt kom upp ur sängen, men fick ju upp och trycka i mig massa smärtstillande. Så efter nån timme va jag nästan människa igen. De va skola idag med, och jag har pratat med folk i min klass, jag är inte helt mobbad längre, haha! Dock börjar introduktionen  bli lite lagom dryg nu, och jag känner mest för att börja lära mig något vettigt. Men imorn ska jag iallafall vandra iväg och köpa en bok för typ 500 spänn, så sen ska jag banne mig bli en jävel på att plåstra om folk! Fick sluta 20 minuter tidigare, så de blev bussen hem, ett trevligt telesamtal, och hem till emilie. Vi chilla i soffan och kolla resor. Jag är så galet sugen på utomlands! Sen kom anna hem, då blev de mat och sen kaffe. Jag gillar mina grannar! Nu kollar jag på fråga olle och ska sova, gonatt!

14/4

Pratade precis med min fader i telefon, och han sa en ganska bra sak! Mina teleräkningar har varit galet höga på de senaste, och med tanke på att de är han som betalar dom så har han inte varit ett dugg lycklig på mig. Men idag dealade vi lite och kom fram till att jag slapp betala honom om jag använde pengarna till en siestabiljett. Jag va inte svår på den, så nu blir de siesta! Så då blir de tre festivaler i sommar, metal town är ju given, sen blir de förmodligen en sväng till hultsfred också, de är ändå lite tradition!

14/4



men lite sommar o cider kanske?

14/4

De har ju varit långhelg den här helgen, så en del fest hann de ju blev! De började på torsdan med öldrickning på pinars jobb, på fredan fyllde sandra 20, så de va kalas på rosengård. Himla kul va där, sen blev de ut på tomboy! Morgonen efter blev de upp tidigt och hem till morfar på släktkalas, jag va aningens bakfull, men de vart ganska trevligt ändå! På kvällen tog jag bilen till vittsjö och de blev fest hos jonna, kul o träffa alla, de blev lösbröst och mitt i natten skogspromenader! Söndan började med mat på TK och sen hem till mamma, jag red en sväng, för jag fick välja mellan de och skala potatis. Så de va inte världens svåraste val! Sen åkte jag tillbaks till vittsjö, först blev de häng hemma hos robin, och sen vidare till lisa. Himla trevligt! I måndes va jag däremot lagom sliten, men de va de värt! Galet trevlig helg!


14/4

Idag började jag skolan igen, och jag kom på varför jag slutade. Men ja, de blir nog spännande! Allt va ganska förvirrande, och en massa onödigt prat va de. Men jag antar att de blir bättre, och att folk slutar ställa korkade frågor! Nu ska jag bara skaffa kompisar, inte för att jag behöver fler, utan för att min teleräkning kommer bli galet hög annars! Men fick sluta redan tolv idag, så de blev hem och sen till gymmet med sandra och emilie, och jag sträckte magen, fasen va ont de gjorde! Sen blev de iallfall grillning på innergården, korv majskolvar och dögod sallad! De vart fruktansvärt fint! Nu är jag trött som en apa, sov skitdåligt inatt, så blir nog sängen lagom tidigt ikväll. Ska ju till skolan imorn med..


9/4

Idag är jag arbetslös, för första gången i mitt liv ungefär. De är skööööönt. Men på tisdag blir de allvar igen, skola och grejer. Idag hade jag ju dessutom planerat att ta mig till gymmet, men jag ligger inne med nån kukförkylning, så de får väl vänta någar dagar! Lagom irriterande för jag är faktistk galet sugen på att träna nu! Men de blir ner på stan istället och umgås med folk. De är ju ändå sommar idag ;p

7/4

Idag har de mysts vid kanalen med massa trevligt folk! De har varit sommar ute, men jag har kommit på att jag verkligen behöver en vårjacka! Eller näe, de är sommar nu, jag tänker vägra jacka tills september! Efter kanalen så blev de lite grillning i parken tills de blev kallt! Då blev de hem och äta och sen kom baggo och hämtade mig, sen åkte vi bil och pratade en massa kul! Sen åkte vi hem till mizutchi och hängde lite med folk där. Väldigt bra dag måste jag säga!


Men nu blir de sängen, för imorn blir de gymmet, möte med chefen och sen nästsista dagen på jobb! Och med tanke på mmset jag precis fick, kommer jag sova gott! 


Och du, tack för ursäkten!  


6/4

Helgen va de ja. De har hänt galet mycke, och jag har nog fan knappt haft en lugn stund! I fredes blev det först öl i parken med ramsby och annat folk, sen vart de fest hemma hos mia, en massa trevligt folk och god mat! Kvällen slutade med utgång först på möllan sen breezer. På brezeer får man tydligen inte ha keps, så jag såg ut som en galen, och sjöng karaoke. Kan va så de är de som gäller för en lyckad kväll? Nja.. Lördags vaknade jag lagom bakfull av ett sms från anna, "vill du ha mat på stan? " och jag va inte ett dugg svår på de! Så de blev käk på jensens, och medans dom andra satt och drack öl, körde jag stenhårt på mitt vatten! Men de va sommar ute och man behövde inte ha jacka, så jag va glad! Sen blev de hem snabbt o duscha, och sen ner till parken och börja öla igen med anna. Vi satt där en stund, men sen blev de kallt, så vi köpte kebab och vandrade hem till mig och fortsatte dricka öl här! Efter ett tag blev de vidare till mizutchi som hade födelsedagsmaskerad, och eftersom att jag va lagom sleten och full så orkade jag inte klä ut mig, så jag va sune/prinsessa! Sen bar de av mot wonk, i hummer! Jag har ju råkat skaffa mig världens snällaste taxichaufför som kör hem och hämtar sin hummer bara för att jag tycker den är döball att åka i! På wonk va de trevligt, jag sprang runt med läppglans och trivdes förmodligen ganska bra med de, men känner nu i efterhand att de är nog inget som återkommer! I söndags vaknade jag och va galet sliten, och då får jag ett sms av grannen som undrar om jag vill komma ner, där bjöds de på kaffe och pytt i panna, och jag hade knappt kunnat va lyckligare! Resten av dagen spenderades i soffan framför en galet trevlig msnkonversation!
    

3/4

Igår vart de lite kalas för mizutchi, torsdagar är ju tydligen ganska bra öldagar! Jag höll mig dock galet nykter för en gångs skull! Idag blir häng i folkets park med ramsby, senare blir de väl lite fest o grejer, var o med vem de vette fan än, men de löser sig alltid, de är ju fredag!!

2/4

Hej ingen sömn inatt, jag vill dö lite! De va jobb och sånt till klockan 1, sen va de möte med kollegorna! Och jag kom på att jag jobbar tre dagar till, sen är de slut och aldrig mer ungefär, så kom på att jag kommer fan sakna dom jag jobbar med, dom är galet trevliga faktiskt! Så ja, nu blir de skola, spännande! Jag känner mig verkligen jättepepp på tentor och plugg nu, men ja de får funka!
Idag har de varit sommar, och jag gillar de som fan! Man blir ju helt glad i magen (hahaa). Så de blev chill på gustav med sandra och jenny, och de är fan varmt ute! Sen blev de hem och en massa kaffe och prat med anna, de är en bra granne de där! Och idag fyller mizutchi år, så ikväll blir de iväg en sväng och fira henne, himla trevligt! Jobb imornbitti, mindre trevligt.
Jag vill utomlands, nu tack?
Och du, följ med!

1/4

Jag dog inte, jag klarade fan av spinning i 55 minuter. Fast okej, jag dog nästan, hade jag behövt sitta på den där jävla cykeln i fem minuter till hade blomman fått bära hem mig! Så nu sitter jag här med världens träningsvärk, kom hit och ge mig en massage?

Henok Achido feat. Sophia Somajo - pusher
Akon - Clap again
Milow - Ayo technology
T.I feat. Justin Timberlake - Dead and gone

1/4

Idag har jag jobbat, roligare saker kan man ju göra om dagarna, men de är pengar den 27:e iallafall! Nu ska blomman tvinga iväg mig på ett spinningpass, och jag funderar redan nu på om de inte är bättre att sätta ett skott i pannan på mig meddesamma! Jag är helt säker på att jag kommer avlida.
Men idag så har jag ju dessutom beställt en ny tröja, den bästa!



              

RSS 2.0