31/3

De va ju planerat att hänga framför tvn hela kvällen, men så blev de inte! Vid halv nio kom jag och blomman på att de faktiskt hade varit jävligt skönt att träna, så vi stack till gymmet! De blev både kondition, program och fria vikter! Så hej träningsvärk imorn, men då vet man att man lever iallafall!
Och mitt hår blev jätteblont, jag blir lite förvånad varje gång jag går förbi en spegel, himla spännande!

31/3

Idag va de så jävla fint väder ute, så jag o blomman gick en sväng på stan, käkade på jensens, drack cider, köpte hårfärg och kollade på folk! Folk i den här stan kan va jävligt roliga att titta på, hah! Efter de så blev de hem till blomman, käkade morotskaka och drack kaffe! Sen skulle vi färga mitt hår, så nu jävlar är jag blond igen, de är lite nice! Ikväll blir de nog bara chill framför tvn nere hos grannarna, för jag är trött! Sov så jävla dåligt inatt, kan bero på att min säng luktade du, och du va inte där..
Men behöver väl somna tidigt ikväll ändå, upp och jobba imornbitti, så spännande!


30/3

Helgen då va, den har varit lite galen, dessutom så började den redan i torsdes. Jag har jobbat hela helgen dessutom, de har vart lite jobbigt, men sova kan man göra när man är gammal! Det känns som om att jag har hunnit göra fan så mycke mer än man borde hinna på en helg! Men jag tänker verkligen inte klaga, man lever bara en gång!
Idag har dessutom vart en galet trevlig dag, fick min deklaration, och jag ska få tillbaks 13000. Jag blev lagom överraskad där, jag kommer kanske överleva sommaren nu! Fick dessutom veta att jag får pengar av csn när jag går i skolan, även om dom är snåla så är de pengar till hyran! Jag har varit på ikea med jenny, sandra och natha, sen blev de hem till sandra på kaffe. Och nu har jag hamnat framför datorn, som vanligt! Men jag är galet pigg och inte alls särskilt sugen på att sova!

Och inatt knarkas det Disturbed - Down with the sickness

26/3

Dom senaste dagarna har jag haft en massa för mig, jag har registrerat mig på skolan, och kommit på att jag åtminstone känner en som ska gå samma kurser som jag. De kan va trevligt att åtminstone känna någon! Jag har försökt få pengar av csn, lite spännande att se hur de går! Men dom borde ju inte va så svåra. I tisdags va ju dessutom jag och anna jävligt säkra på att de va sommar, så vi tog på oss solbrillor och drog ner mot stan, då började de snöa! Va fan hände där? Cleo har varit här och druckit kaffe, och sett min lägenhet, nu när jag bara har bott här i två år! Men de va himlans trevligt, hon bjöd på skitgod sockerkaka! Jag har dessutom flyttat in på gymmet också, eller jag är där en hel del, de är skönt som fan faktistk! Idag ska jag dit med jenny, och se vad vi kan hitta på! Sen blir de att träffa sandra o folk en sväng. Ikväll blir de dessutom öldrickning, de är ändå torsdag så man får passa på! Imorgon blir de förmodligen en sväng till möllan med amanda! Sen blir de jobb hela helgen, så lugnt som fan!

23/3

Idag har jag tvättat en massa, de behövdes. Nu borde jag verkligen städa, men jag känner inte riktigt för de, kollar hellre film med mina favoritgrannar! Men om någon är på galet mycke städhumör, så kan du ju jättegärna få komma hit, du kan få en kram? Och nu är mina pengar så jävla slut, ångest att de inte är lön förräns på fredag, och ännu mer ångest att jag bara får ut pengar för tre dagar. Hej jag kommer få leva på vatten nästa månad!
Idag kan jag dessutom inte sluta lyssna på Kings of leon, men de är nice!

22/3

Så va de söndag, igen. Jag trivs iofs ganska bra med att sitta bakis i min soffa och slökolla tv, så egentligen är de en ganska bra dag! Lite synd att de ska va måndag dagen efter, men så är de väl!
Gårdagen spenderades iallafall i storstaden eslöv, det blev öl och film, och de är alltid nice som fan! Idag när jag kom hem så ville jag mest dö i min soffa lite, men grannen kom upp på kaffe, och de hade vart dumt o säga nej till de! Sen blev de till o träffa mette på stan och dra på bio. Såg i skuggan av värmen, och den va faktistk jävligt bra, så den borde folk ta och titta på!  Och nu, så har jag äntligen landat i min soffa, och tänker nog inte flytta på mig förrän jag ska sova. Vilker jag borde göra snart, de  blir jobb imornbitti. Så, gonatt!

21/3

Igår blev de sen frukost på möllan med jenny och sandra, de va asfint väder och jättevarmt ute! De börjar bli sommar, jag gillar de som fan!
  

21/3

För jag har fått lägenhet!! Gudars va trevligt de ska bli att få något lite större (myckestörre). Så förste juli lär jag flytta upp två våningar. Dönice!
Idag blir de systemet, gymmet och sen en sväng till eslöv!


19/3

Nu har jag precis kommit hem från gymmet, galen träningsvärk, men de är jävligt skönt! De märks att de händer något iallafall! Och idag är de jävligt fint väder, precis som igår, så bara för att jag va tvungen att sitta instängd hela dan igår så blir de ut o ta en kaffe på stan nu innan jobb, jag känner att de är jag nog fan värd!
Det känns som om att saker börjar lösa sig jävligt bra, allting rullar på precis som de ska, de börjar bli vår och allt börjar bli så jävla bra, och jag tänker faktiskt våga mig på att säga att jag njuter av livet för tillfället! Så jävla härligt!

18/3

Idag har jag då jobbat från klockan ett, är lagom trött nu! Slapp iofs sitta på jobb hela dan, för först va d möte i fem timmar. Döspännande, nja.. men fick muffins iallafall, och muffins är gott så dumt att klaga! Idag fick jag även ett brev på posten där de stod att jag helt säkert kommer att börja plugga den 14 april, känns lite skumt att behöva gå tillbaks till skolan efter två år, men de blir säkert jättebra! Jag lär åtminstone få lite lättare att skaffa jobb sen, och de är ju alltid posivit, har jag hört!

17/3 pics.


17/3

Har precis kommit tillbaks från en sväng på gymmet, himla skönt va de där faktiskt! Så nu hade jag planerat att få in lite rutin på de där, jag vet jag har planerat de ett antal gånger, men de har alltid kommit en massa ivägen! Och nu känner jag på jobb att min rygg dödar mig, så lite ryggmuskler, ja tack!

17/3

Jaa, nu va de ju jättelängesen jag skrev här, igen. Men lyckligtvis är de så att jag har andra saker att sysselsätta mig med än de här ;p Men iallafall, en hel del ha hittats på, jag har fyllt 21, och de har firats så många gånger de bara gick. Sen har de firats att de är fredag, och lördag! De har alltså varit en del festande, och bildbevis på de kan kanske komma upp här också! Snart så firas de att jag slutar jobba, och börjar plugga. Om de är något att fira återstår dock att se, lite spännande! Och sen kanske de kommer firas att jag ska flytta, men de är de ingen som riktigt vet än, men blir de så, så blir de galet bra, hej 105 kvm, här kommer jag!

5/3

Jag lyckades ta mig upp ur soffan och bort till gymmet, tränade en timme och sen blev de en sväng inom solariet! Himla skönt va de faktiskt, men känner att de kommer va träningsvärk imorgon!
Imorgon blir de hässle och födelesdagsmiddag med familjen, för dom är inte hemma när jag fyller år! Sen blir de ut i stan med my och grabbarna!
På lördag blir de tillbaks till malmö igen. Det blir förfest hos mig, och sen vidare till wonk! Och jag tänker hoppas på en massa folk!

5/3

Precis kommit hem från jobb, så sitter i soffan och dricker kaffe! Jag hade planer på att dra bort till gymmet en sväng, va jättepepp innan faktiskt! Men soffan är sjukligt bekväm, fast jag har inte tränat på himla länge, för de får man tydligen inte göra med hjärnskakning! Så de hade nog bvart jävligt skönt, kan ju alltid belöna mig med lite solning efteråt, så kanske jag blir lite mer sugen!

RSS 2.0