31/12

Idag är de banne mig nyår. Jag kan lova att nästa år inte ens kan komma i närheten av 09, med tanke på att de här året har varit det absolut bästa någonsin! Visst, de har säkert varit en massa skit, men de har funnits så galet mycke som har vägt upp, så jag kan inte ens komma ihåg att något har gått åt helvete! Men visst, jag tänker ge 2010 en chans. Lyckas de toppa så blir jag bara en lycklig jävel!
Nu blir de finemiddag med snyggefan, sen hem till jenny och planen va väl wonk. Jag börjar tom känna peppen nu, skål!

29/12

Fise, jag saknar dig! <3

29/12

Juljävlen är slut nu, även om de mest va massa jobb så hann jag med alldeles för många släktkalas. Visst de är trevligt, i lagom mängd, men när de är för mycke så vill man mest kräka! Juldan hamnade jag på björket, och de va nog kul, om inte annat så vart de jävligt längesen jag hamnade där iallafall! De har vart en hel del fest annars också, men de är aldrig fel! Nyår på torsdar är de också, jag är så galet opepp att jag funderar på att begrava mig i min säng. Eller så får någon komma med något så jävla kul att jag inte kan låta bli! I vilket fall, så tänker jag vägra planera. Nu ska jag springa hem till dannie och dricka kaffe, skål!

23/12

med tanke på att jag vart lite långsam på att gå upp imorses har de vart jobb mest hela dan. men de är pengar och pengar är bra att ha! efter jobb blev jag lite tvingad att åka en sväng till puben, men de vart banne mig kul! hur mycke trevligt folk som helst va där! och jag fick en juleklapp av kung ludvig, han vet precis va jag vill ha! ikväll fick jag dessutom höra att nuför tiden är jag alldeles för nykter alldeles för ofta, jag förstår ingenting? hah. imorn blir de jobb igen, till tio på kvällen, jag kör stenhårt på min tradition om att jobba julafton. men om du kidnappar mig är jag inte ett dugg svår på att bryta traditionerna en sväng. nu blir de snart sängen för jag ska ju då banne mig lyckas komma upp imorn med.
jag saknar dig.

22/12

Nu har jag jobbat hela dan. Men de va kul att va tillbaks och de va längesen jag gjorde något vettigt överhuvudtaget, så jag gillar de! Ta sig hem därifrån va väl inte de lättaste sen, de där med snö börjar bli lite för mycke nu! Men nu är jag hemma hos mamma och trivs, maten stod på bordet när jag kom hem, sen kom lillebror med en dator och mamma satte ett glas rödvin i handen på mig. Jag gillar att va lite bortskämd ibland, eller ganska ofta faktiskt!

19/12

Nu har jag banne mig rymt till skogen en sväng, de är ganska trevligt faktistk! Imorn blir de iofs en snabb sväng till malmö för o fixa lite, men efter de blir de en hel vecka till i skogen. Döspännande! Igår va de iallafall fredag, jag va nykter! De va de ingen annan som va, ganska spännande ändå, så mycke man missar för att man är full och ouppmärksam i vanliga fall! Men ikväll blir de kalas, och då ska de tas igen en himla massa, mer rödvin åt folket säger jag bara!!
Och nu hade jag planerat att lägga upp en bild på min finefamilj, men med tanke på att dom bor ute i skogen och har världens kukmodem, så gick de inte alls! Men jag kan ju berätta att dom kan va jävligt söta, när dom vill!

16/12

Jag har kommit på att jag måste bli rik, och de är snabbt! Jag måste iväg till solen, nu tack! De här med snö och grejer är inte så jävla kul, och när de väl är de så går de över så fort man måste ut i de galet kalla! Så ja, alla bidrag tas tacksamt emot, jag lovar att göra något bra för alla pengar, typ bada i havet och skaffa mig en solbränna!

15/12

Nu har jag tänkt igen, och den här gången har jag banne mig kommit på, att imorn så jävlar. Imorn tänker jag banne mig gå till skolan i mjukisbyxor för första gången. Men jag känner att de känns rätt, mjukisbyxor är bra! Dessutom så "slutade" vi skolan idag, så grejen att vi måste dit igen imorn förstår jag då inte riktigt! Jag vill ju ha jullov. Och nu när jag kom in på saker jag vill ha, så vill jag faktiskt ha mat också, och öl, och ett snyggefan! Deså!

14/12

Då vart de måndag igen, dökul! Ae fy fan, började dan med ett prov på demenser. Kan ju säga att jag hade glömt allt! Men förhoppningsvis blir det så att jag går till skolan imorn också, sen är de jullov hur länge som helst! Fick dessutom en dag till att jobba nu, så tre dagar har jag nått att sysselsätta mig med iallafall, lite pengar är ändå döbra att ha!
Helgen vart planerad relativt lugn, de blev den inte! Att jag aldrig ska lyckas, men jag har haft dökul iallafall, massor med trevligt folk, sprit och vattenkrig mitt i natten. Man kan inte annat än gilla de!
Annars händer de väl inte för mycke spännande, eller ja, förutom att Morgan försöker sätta på sin syster mest hela tiden, men imorn blir Morgan könslös, och jag tänker skratta!


11/12

5 inlämningar, en redovisning och ett prov, på tre dagar! vem fan va de som sa att de va lätt att gå på komvux?! Nu är de iallafall fredag, och de är jävligt skönt! men på måndag är de prov och inlämning igen, asså snälla bara ge mig jullov nu!

10/12

Förresten, jag behöver inte hoppa från balkongen. Min nya idol kom hit och räddade mig, så galet jävla söt!

10/12

Mwah, nu kan jag inte riktigt sluta le.

10/12

gomorron, de är rumptidigt och jag vill sova. för jag är ledig och då borde jag faktiskt kunna göra de. fast heter man lisa så skulle de kunna va så att jag har 500miljonertusen saker jag måste plugga på tills imorn. men, jag kom precis på att mitt kaffe är slut, så nu kommer jag dö, jag måste nog hoppa från balkongen nu meddesamma!

8/12

Asså nu har jag tänkt, och jag har banne mig kommit fram till att spaghetti och köttbullar är ungefär de godaste som finns. Fast att jag äter de minst sju gånger i veckan. Det går inte att bli trött på de!
Igår blev de öl och pizza på möllan, de vart himla mys. Sen blev de hem och lite mer rödvin på de! För jag va banne mig ledig idag, och då får man! Jag har dessutom varit jävligt duktig idag, jag har nästan bara pluggat. Är visserligen långt ifrån klar, men de är ändå en början, eller något! I vilket fall, så borde jag fortsätta göra de jag borde göra nu.

6/12




Man kan inte annat än älska idioterna!

4/12

Hejsvejs. Nej jag är inte död, jag lovar! De har bara inte blivit så att jag har orkat spendera en massa tid på att skriva ner en massa skit här. Det har hänt en hel del saker på sistone, en del mindra bra, och en del mycket bättre! Jag är i vilket fall en glad, fast de är vinter och jag redan är trött på julen. Det där med att shoppa julpynt i flera timmar va tydligen inte min grej, men sällskapet va iallafall bra! Skolan går ju dessutom bättre nu för tiden också, lisa är ju tom där, hah, och jag trivs! Nu tänker jag fortsätta titta på pearl harbour med dom andra två tofflarna, och tänka på en massa bra!

RSS 2.0