23/12

Idag fick jag dessutom veta att jag ska få ny kyl och frys, och jag blev jätteglad.
Så för tillfället är jag nog väldigt lätt att göra lycklig.. väldigt!

23/12

Idag har jag, som ungefär resten av hela skånes befolkning, försökt mig på att köpa julklappar. Där va så mycke folk överallt att jag nästan va på väg att börja döda folk bara för att det var så irriterande. Va fan, alla borde väl ha lite framförhållning och ha köpt alla sina julklappar vid de här laget? (förutom jag då). Det blev en massa trängandes och puttandes, jag lyckades till och med armbåga mig rakt in i Carolina Gynning.
Men jag fick iallafall tag på alla mina julklappar, eller nästan åtminstone, har en kvar och den är slutsåld överallt, så får komma på nått annat spännande!
Sen så blev det bussen till hörby (!?) för att träffa Sandra, det blev pizza och lite öl och en massa guitar hero! Himla trevligt va de iaf!
Och nu sitter jag här hemma igen, och färgar håret såhär mitt inatten. Förhoppningsvis blir de blondt!
Imorgon va de då julafton, jag känner de inte! Men de blir iaf solariet, sen iväg till jobb till fem.. Sen hem till släkten och få julklappar, och enligt min lillebror ska jag få ett stooort, så jag längtar lite faktiskt!

Hah, gonatt!

22/12

Jag tänker vägra tro på att de är julafton i övermorgon!

18/12

Det blev inget sova, de blev massa nostalgi istället. Mycket roligare så!Och här följer lite bildbevis på att jag mådde himla bra på min student! (sista bilden är från dagen efter, jag va nog död, på riktigt!)



    

18/12

Idag har jag och mitt PS2 umgåtts hela dagen, jättemysigt har de varit! Jag är nämligen en jävel på Need for speed. Imorgon är det fredag, och de är en bra fredag, eller ja, iaf efter klockan fem! De blir nämligen jobb först, och de är bara tidigt och tråk. Men efter de blir de systemet, ett försök att få tag på csn, och sen, sen jävlar blir klockan 8-9 nånting, och då kommer My hem! Och fy satan va jag har saknat den skitungen, men nu är hon hemma från england i tio dagar och då ska de umgås! Men nu, sova och sånt. Gonatt!

18/12

Gårdagen spenderades till största delen i stan, först kollades djuren i buren på gustav in en sväng.



Sen blev de varm choklad och massa smoothies på waynes coffe, hur trevligt som helst! Det blev klädletande på storgatan och liknande, mycket hittades, inget köptes! Ekomomin är fortfarande skit nämligen!

 

Sen blev de bio, Twilight. Jävligt bra film faktiskt, och gratis dessutom (jobbet gav bort biobiljetter i julklapp). Dötrevligt!


16/12

Idag har de tydligen varit jordbävning i hela skåne, folk vaknade av att dom trillade ur sängen och saker! Men så klart lyckas jag sova genom alltihopa och tror att folk skämtar med mig när dom berättar de. Jag sover nog ganska hårt tror jag! Idag har dessutom mitt internet slutat fungera, himla roligt! Idag är nog en sån dag som inte är bra, igen. Har blivit lite för många av dom på senaste tiden! Nu sitter jag iaf  hemma hos Christoffer som försöker komma på en lösning på de hela (snel Chris) så nu hoppas jag på de bästa!

15/12

Bloc party - Hunting for witches
Rage against the machine - Killing in the name
Boy kill boy - Showdown

9/12

Jaha, ett skott i pannan. Tack för den!

9/12

För tillfället har jag de då lite tight med ekonomin (som vanlig iofs) så jag tänkte att jag har ju två ps2 spel som jag aldrig använder, och tänkte att dom kan man kanske få lite pengar för! Så jag tar mina två spel och går ner till spelaffären, 12 kronor fick jag, för båda!! De kändes ju som en fet smäll i nacken, jag tjänade alltså tre kronor på de, eftersom jag tog bussen dit! Jag tror jag är dömd till att leva utan pengar, men idag har jag iaf kalasat på ett paket mjölk! Så nu blir de banne mig massa kaffe igen!

Senare idag så ska jag dessutom till min chef, på lönesamtal! De går förhoppningsvis bra, dom borde ju åtminstone inte kunna sänka min lön iaf! Men va ska man säga för att han ska vilja ge mig mer pengar, "hej, jag är bäst på de jag gör, så nu jävlar tycker jag att du ger mig massa mer!" Eller så blir det så att med den turen jag verkar ha idag, så blir jag väl av med jobbet ist! De här är lite spännande!


9/12

Idag när jag satt och läste metro, såg jag världens jävligaste artikel, Rage against the machines gitarrist sitter och säger att dom inte tänker släppa mer nytt, och att de är slut nu.  Kan man få en kassare start på dan?

8/12

Gudars va jag är sjuk! skjut mig tack?

6/12

Nu är de snart dags för jobb igen, woho! Och idag är jag aningens bitter för att de är lördag och jag ska sitta på jobb. Så jag hoppas verkligen att alla andra har skittråkigt idag, för då behöver jag inte känna mig så jävla utanför, haha! Nu sitter jag mest och dör framför datorn medans klockan blir snart fyra, ångest! Men sötbäbis håller mig sällskap iaf, de är bra!

6/12

Idag har det hunnits med en kaffe med Sandra, en sista minuten innan hon drog till Hörby, som för övrigt ska bli hennes nya hemstad. Mötte henne på södervärn så jag kunde hjälpa henne släpa runt på massa tunga väskor, de är inte smidigt att flytta med skånetrafiken! Malmö kommer iaf blir en del tråkigare utan dig Sandra! Men kaffet va jävligt välbehövligt iaf, och snacka massa skit är alltid för jävla nice! Vi kom på att vi säkert sitter där när vi är gamla tanter och fortfarande snackar skit om folks sexliv!

5/12

Nu blir de promenad med Jenny, trevligt ska de bli för de va himla längesen vi sågs!
Sen blir de till att springa ner till jobb och va fortsatt deprimerad. Johnossi spelar på debaser ikväll, och jag är jävligt sugen! Men de får bli tjäna pengar istället för att göra av med dom!

Och fislis, jag har satt upp min stjärna idag. Trots allt bara fem dagar sent!


5/12

Igår var det julfest med jobbet. Vi åkte över till Köpenhamn och började med världens dyraste kaffe på ströget. Sen blev det en sväng in på tivoliv för att kolla in julmarknaden, julmarknader är väl inte riktigt min grej alls, men den va väl ändå ganska trevlig (fast vi inte hittade några koifiskar).  Sen bjöd dom på julmat på nån restaurang på tivoli, maten va ganska god, något annorlunda iofs! Mitt i maten kommer de in tre gubbar som spelar juggemusik, och efter dom kommer de in två tjejer som börjar dansa! Inget jag har upplevt på ett julbord innan, så de va ju kanske lite spännande! Cheferna bjöd på öl och grejer och de blev trots allt en ganska mys dag i Danmark!

Idag, bara för att de är fredag har jag planerat att städa här hemma, för de behövs, verkligen! Och sen springa till jobb och jobba hela kvällen. Vissa helger är roligare än andra! Men jag behöver en nystädad lägenhet och pengar, så de blir väl kanske ganska bra iaf!

29/11

Bara för att jag är lite långsam, så tänkte jag att jag skriver om helgen nu, några dagar senare!

Fredagen blev först öl hos hemma hos Robin! Nettan, Sissela och Melle kom efter ett tag. Då blev de massa ölspel och grejer! Senare blev de en sväng till puben vilket va ett tag sen! trevligt!

($baby)

Lördagen började med systemet och TK mat, bättre blir de inte! Sen blev de öl och CS med Robin, en sväng till Lisa och sen stan och Qbar. Där va Tanniahoe som jag inte har sett sen hultsfred i somras, de va nice! Under kvällen kom jag fram till att aldrig mer tequila för min del, och inga branta backar!
 
(bilderna från fredagen. och jag är kass )


RSS 2.0