30/1

Nu va flyget till London bokat, så den 3:e februari åker L.L över havet och festar på engelskt sätt. Och blir de som planerat, så blir de kanske en tattuering också.
I helgen blir de göteborg, är inte jättesugen på tåget, men med tanke på sällskapet blir de nog jävligt bra! Kuket va dyrt de skulle va bara, men jaja, jag har ju ett visakort :p
Idag gick jag dessutom upp skittidigt, för jag och blomman skulle storhandla på Willys. För jävla trevligt va de, massa blev de handlat så nu överlever jag nog ett tag till!

26/1

Dagen har bestått av en jävla massa voltaren, datanörderi och promenad till grannen med kattfan! Ja, jag såg gravid ut och ja, katten lät och folk kollade konstigt. Men katten tyckte om de iallafall! Nu blir de sängen så att de blir imorgon så att jag kan få gå till jobb, och sen sluta snabbt som fan! Ge mig, ja tack!

25/1

Helgen har varit himla bra. Lite öl, lite trevligt folk, lite film och en massa mys. Jag tänker inte klaga! Eller kanske lite, helgen har gått lite för fort, jag hade hellre fortfarande haft fredag känner jag! Men, de kommer fler. Och idag spelade ju Oasis i Göteborg, ångest för att jag inte va där. Men Nettan va bäst så jag fick lysnna på hela konserten över tele, och den va fruktansvärt bra!
Helgen har innehållt en del mindre bra saker också dock, men jag tänker inte va bitter och älta om de!

Förresten så åker jag till London om en vecka eller nått, de ska bli galet jävla kul.

(Linus, vila i frid. du är saknad)

23/1

Ytterligare ett skott i nacken, tack för den!


22/1

Idag vägrade tydligen jag samarbeta med mig själv, så istället för jobb blev de säng och tv. Lite tråkigt, fast jag gillar min säng! Lite jobbigt att de ska hända nu bara, för jag mår så fruktansvärt bra annars! Veckan har varit jävligt trevlig, snart är de helg och helg är alltid jävligt nice! Men nu ska jag väl dö en sväng till.

21/1

Haha, jag har så tråkigt på mitt jobb, att jag sätter mig och bloggar med mobilen. Skjut mig! Men de är ju kul att jag har något att roa mig med iallafall, förutom metro. Men metro idag va bra, de stod att the killers spelar på hultsfred. Så nu ska jag banne mig till hultsfred, för de hade varit jävligt nice! Dessutom så har jag varit där dom senaste 4 åren, och dumt att ge upp traditionerna helt! Näe, men om jag skulle fortsätta med min metro, och hoppas på att någon vänlig själ känner för att tracka mig med sms!? Snälla, roa mig?

19/1

Dagen har bestått av en massa sovande, voltaren och kaffe! Men nu har jag börjat piggna till, och min nacke har börjat samarbeta med mig igen.  Känner att jag kanske borde göra något vettigt idag, eller åtminstone ta mig ur lägenheten en sväng. En massage hade jag dessutom inte tackat nej till!?


13/1

Idag har jag varit så jävla duktig, jag har tvättat, städat och diskat! Men samtidigt så är jag jag, och som vanligt har jag ingen koll på de där med veckodagar, så en kvart innan jag skulle va på jobb hade jag fortf tvätt i tvättstugan och sprang runt i mysbyxor och gjorde allt annat än gick till jobb. Sen kom jag ju på att jag skulle jobba, och fick stressa lagom och lämna över tvätten till grannen, som gjorde ett himla bra jobb!
Nu är jag iallafall hemma från jobb igen, och borde sova! Ska upp tidigt och åka till tandläkaren, och de ska bli ganska skönt att sätta tillbaks tandbiten igen, de är inte bekvämt utan! Och bara för att jag är ledig imorn, så måste jag på en massa möten och grejer, kul!


13/1

Jag har ett nytt beroende, killing in the name of - rage against the machine. Jag kan inte sluta lyssna, och för tillfället gör den mig på mycke bättre humör.

11/1

Nu har de varit en såndär hård helg igen, känns som att varenda helg jag inte jobbar längre består av en massa alkohol, men de är nice!
I fredes vart de förfest hos Mizutchi med en massa folk, sen vidare ut till Tomboy. Trevlig kväll!
Lördagen började med en massa bakfylla, och en jag som vägra gå upp ur sängen. Men klockan blev mycke och jag skulle till Hbg med anna, för peffi fyllde tjugo och hade kalas! Jag gick av tåget och innan de hade gått tio minuter hade jag träffat på typ halva min gamla klass, så lite nostalig på de också!
Det va kul som fan hos peffi, men malmö kallade så de blev tåget tillbaks och sen wonk!
Kul helg med kul folk, tack!

6/1

Igår var det planerat att jag skulle ha en jävligt trevlig hemmakväll med katten bara, men så blev det inte. De blev impuls till hörby och en massa guitar hero hemma hos natha. Sen vidare hem till Sandra och en massa tv. Klockan 4 på natten kommer det hem 3 askalas fulla brudar, och efter de blev de bara galnare och galnare. De va mat och i hela lägenheten. Ibland är de jävligt kul att sitta nykter och slippa de där faktiskt! Det blev alltså inget sovande förrän vid åtta imorses, så lagom sliten idag.
Grannen va precis här på kaffe och top model. Jag har ju iofs redan sett hela säsong elva, men bara för att Elina är så jävla snygg, så är de värt att titta på den gång till, haha!
Och nu blir de datanörderi och Korn resten av kvällen, satan va jag ska må bra!

5/1

Sen va de nyår, och nyår började med jobb hela dagen också. Sen blev de tåget till hässle, och förfest hos Sissela! Himla trevligt var de. Sen blev de vidare in mot vittsjö och ännu mer förfest hos Lisa. Efter alldels för många öl tog de vägen till godsmagasinet, där blev de för många öl till och aningens mycke skumpa, så resten av kvällen är ganska dimmig. Men, himla kul va de säkert!

Och nu är de nytt år, mycke som händer och mycke som kommer att bli annorlunda. Men jag tänker inte sitta tyst i ett hörn och titta på, jag ska ha kul, som fan! Och de enda liknande nyårslöfte jag har, de är att jag ska ha så jävla kul, 09 ska bli så jävla mycke bättre 08, vilket kanske inte kommer va de svåraste!


5/1

Nu va de faktistk jättelängesen jag skrev någonting. Så nu får jag väl ta och göra de, de har ju hänt en del sen sist. Det har varit jul och nyår och upp och ner.

Men först va de jul, jobbade på dagen och sedan blev de tåg upp till morfar. Jag missade kalle anka och tomten, men fick både julklappar och snaps ändå!

ag fu 
Resväskan är dock rosa, haha!  Men den kommer va jävligt användbar, precis som kameran!
I vilket fall, så hade jag en trevlig jul med släkten!


RSS 2.0