26/2

Jaha, torsdag idag. Verkligen jättespännande! Men idag har jag ändå gjort en massa nödvändigt, en shoppingrunda på apoteket och sen en sväng på ica. Så nu ska jag väl klara mig utan att gå ut igen på ett tag! Det känns som om att huvudet är lite bättre, fast jag beter mig fortfarande lite som en efterbliven! Så jag tänker sitta hemma hela helgen också, sen får vi se när de blir jobb igen!
Grannen va här och drack kaffe en sväng också, och de va himla uppskattat med lite sällskap! För jag håller på att bli lite galnare än vanligt av att bara sitta hemma och titta in i väggen.


25/2

Idag fick jag lön, de va lite oväntat. Va helt säker på att den inte skulle komma förrän den 27:e, men jag tänker inte klaga! Men jag sitter fortf hemma och tycker synd om mig själv, mest för att jag inte har någon mjölk hemma, och jag orkar nog inte ta mig till affären. Jag trodde inte att hjärnskakning skulle sitta i och jävlas så länge! De värsta är nog att mina alvedon håller på att ta slut, och för tillfället knarkar jag alvedon, och tar dom slut så dör jag nog! Jag borde kanske försöka mig på en sväng till apoteket, fast kanske inte idag.

24/2

Måste ju säga att jag är lite trött på att sitta hemma och va snurrig faktistk. Precis haft semester hur länge som helst, och sen hinner jag jobba tre dagar, och nu är jag sjukskriven. De hade kanske vart trevligare om jag hade kunnat sysselsätta mig med något mer än att sitta stilla, men nu kan jag inte de. Och sitta stilla är ganska långtråkigt efter ett tag!

24/2

Helgen då ja, den började himla trevligt slutade lite värre. Men den började kul iallafal (och bilder kommer). Familjen kom ner till Malmö, så de blev lite shopping och mat. Sen skulle dom tillbaks hem, så hängde med. Gudars va trångt de börjar bli i bilen, mina småbrödrar är nämligen inte alls så små längre, så de va knappt att vi fick plats i baksätet! Väl hemma blev de mer mat och en massa socialiserande. När klockan började bli mycke tog jag bilen och körde hem till Robin, och där blev de öl med nettan och Sissela! Himla trevligt. Men Robin blev trött och skulle sova, så vi gick vidare till puben och skulle ragga efterfest! En massa trevligt folk va där, och när dom stängde så stannade vi kvar och drack lite mer öl! Sen skulle vi på efterfest, och då va de tydligen golfbil dit som gällde! Det gick väldigt bra att åka golfbil, men när vi väl va framme, så började de lite dåliga! Jag blev nerdragen och smällde huvudet i betonggolvet, så efter de är de väldigt väldigt dimmigt! På söndagen mådde jag riktigt dåligt, så de blev in till akuten och scanna huvudet. Jag klarade mig ganska lätt undan med bara en allvarlig hjärnskakning. Men fick åka hem på kvällen så nu har jag bott hos mamma tills idag, och de har ju varit ganska skönt! Men nu är jag tillbaks i Malmö igen, och är sjukskriven åtminstone tills fredag. Så antingen jobb i helgen, eller bara sitta hemma, för jag har fått alkoholförbud i två veckor framåt. Vilket förmodligen är ganska välbehövligt dessutom! Jag kan nog behöva lite lugn och ro!

19/2

Nu är min semester slut, och jag har börjat jobba igen. Lite jobbigt att behöva göra något igen, men ganska skönt att komma in i dom vanliga rutinerna igen! Så jobbar kväll tills fredag, sen ledig i helgen! Så i helgen hade jag planer på att dra upp till hässletrakterna, och hoppas på att där händer något kul! Och jag har börjat träna?! De är tom kul, eller har ju bara vart där en gång, men då va de kul! De blir en sväng till gymmet idag med, så hej träningsvärk!

14/2

Alla hjärtans dag och sånt, så idag tänkte jag slå på stort och gå ut och bli full! De är ändå lördag. Så förfest at my place, och alla är jävligt välkomna, för jag är på bra humör! Och de är sista helgen på min semester, så nu ska alla pengar drickas upp! Ses i dimman


13/2

En massa bilder bara!



9/2

Efter en del kämpande, så hamnade jag till slut i England. Och jag lyckades tom ta mig hem till My tack vare en vänlig taxichaufför som inte va rädd för snö. Lite galet att de landet blir helt lamslaget efter 2 decimeter snö. Men har man inte dubbdäck och plogbilar, så är de antagligen inte lätt!
Första kvällen blev det familjemiddag och en massa film, vilket var ganska skönt för jag va aningens sleten! På onsdagen blev de lite barnpassning och senare en sväng till Epsom. Kaffe på starbucks och hamburgare på nån pub slutade med en rejäl fylla. Jag fick för mig att jag skulle lära bartendern hur man gör en riktigt bullmeister, och de slutade med att jag fick 15 cl jägermeister till en redbull. När puben stängde tipsade bartendern om utgång på ett annat ställe, så där hamnade vi. De skulle va efterfest på något studentboende, jag virrade bort mig med några engelsmän och hade ingen koll på något, men tillslut hamnade vi rätt! Där blev de rosévin och prat om köttbullar med dillsås?!
Torsdagen sovs bort, men på kvällen tog vi oss upp och de blev mat med en aupair.
Fredagen gick vi upp tidigt och tog oss in till centrala London. Jag fick åka stor röd buss, och se big ben på långt håll, så jag va nöjd med mitt turistande! Det blev kaffe på starbucks och öl i Camden, jag skulle köpa massa saker, men de hanns  inte med. Så de får bli en annan gång. Sen åkte vi tillbaks till My och började förfesta. Vi åkte till Sutton och till ett ställe som hette New york new york, där visade de sig att man inte kom in om man hade keps, luvtröja och vita sneakers. Jag va körd, men med lite övertalning så slapp jag iallafall ta av mig skorna och fick komma in ändå! Och jag hade kul som fan!
Lördagen började inte bra. Jag gick upp halv nio, fortfarande jättefull och började packa. Satte mig på ett tåg från Banstead mot London, den första halvtimmen gick de jävligt bra, men sen blev jag bakull lagom till att jag skulle försöka förstå mig på tunnelbanesystemet. Men efter lite letande så lyckades jag låta bli att komma fel överhuvudtaget och hamnade på Heatrow 2½ timme innan planet skulle lyfta. Men klockan halv sju va jag hemma igen, lagom trött och fortfarande vädligt bakis, så jag gick och la mig. De va längesen min säng va så skön!
Men även om de spenderades alldeles för mycke pengar, och fast jag inte fick träffa drottningen, va de sjukt jävla roligt! För jag fick träffa My, och de va ändå huvudsaken!

3/2

De vart Göteborg i helgen då va. Dökul va de! Helgen spenderades mest inne i dimman, och så klart händer de en del sjuka saker då, så de gjorde de ju! Kom hem sent söndagkväll, och så sleten som jag va då, va de längesen jag va! Igår blev de hem till mamma en sväng, för hon fyllde år, och jag ville ha tårta! Idag va de tänkt att jag skulle till London, de är förmodligen fortfarande tänkt så. Men tydligen står hela London still, och chansen att jag ska lyckas ta mig någonstans ifrån flygplatsen är tydligen väldigt liten! Men biljetten kan inte ombokas, så i värsta fall får jag väl roa mig på Gatwick i fyra dagar, kan bli spännande!

RSS 2.0