26/5

Idag har jag flyttat, så nu bor jag i världens största lägenhet. De är lite tomt, så jag borde nog köpa en massa saker! Måste ju erkänna att de är lite stort, och jag känner mig lite ensam här. Men va fan, jag har katten, och lisa är väl på väg om inte för lång tid! Men nu är jag trött, så jag ska sova! Gonatt.

24/5

Nu har jag fått nycklarna, så nu flyttar jag upp! Kom hit och hjälp mig bära, nu tack!

22/5

Igår blev de mys i parken med jenny och sandra. Jag va lite lagom bakfull, men de va inget en massa proviva inte kunde fixa! Efter parken så blev de hem till jenny, för vi skulle spela buzz. Men av  nån anledning så råkade vi bli 7 pers i jennys lägenhet, de va trångt! Så de blev hem till mizutchi istället, där är mer plats! De va en trevlig dag/kväll iallafall.
Idag blir de ikea med min fader, jag ska hitta en säng och se om han vill betala den, de kan funka! Ikväll blir de fest, antingen hos mig eller på möllan. Jag tror förresten att möllan är lite av mitt andra hem, denna veckan har jag nog spenderat mer tid där än hemma.

21/5

Gudars va jag måste inhandla alvedon!

19/5

Igår blev de lite öl på möllan, de vart himla gott faktiskt! När dom stängde där blev de en liten sväng hem till jenny och liiite efterfest. De slutade väl med att jag kom hem halv fyra imorses, en bra måndag! Idag har jag chillat en massa i solen med grannarna. Sen har jag börjat bära upp lite saker till den nya lägenheten, jag vill flytta nu! Och som de ser ut nu, så blir de nog möllan en sväng till ikväll, de är sommar och svårt att hålla sig därifrån! Men börjar praktiken klockan sju imorn, så de får nog bli en ganska lugn kväll idag. Men som om att de skulle hända!

18/5

Har precis kommit hem från gymmet, de va en stund sen jag va där sist, så de vart jävligt trevligt! Och jag är ledig från praktiken både idag och imorn, egentligen borde jag väl plugga en del. Men de är sol, så jag ska banne mig ut och chilla istället!
Och helgen ja, den vart ganska lugn faktistk, i fredes sov jag bara, praktik på lördagmorgon. På lördan drack jag lite öl och kollade eurovision?! I vilket fall, ganska chill helg, jag får ju spara mig lite till festivalerna som snart är här! Gudars, ge mig en massa karatefylla!

15/5

Igår va jag på tivoli, de va kul! Jag hatar bergodalbanor egentligen, men jag åkte ändå, tre stycken! De va ändå kul faktiskt, så kanske kan de hända att de händer igen! Köpenhamn va iallafall mys, och de va fint väder! När jag kom hem så började jag packa ner mitt liv, i icapåsar. För vem behöver flyttkartonger liksom?! Jag fick iallafall undan en hel del, så nu ska jag bara ha en nyckel, sen blir de upp två våningar! Idag har jag vart på min praktik, de va lika spännande som vanligt, och jag ska dit klockan 8 imorn och se glad ut också. Kul helg!

12/5

Idag fick jag en siestabiljett, de va lite trevligt! Så om typ två veckor blir de festival och karatefylla, de va jävligt längesen så de ska bli nice! Helgen har vart kul, jag har varit full och fullare och sen galet bakis, men så de ska va! Jag har fortf en massa praktik, de går väl bra o sånt, lite tråkigt och jag får va där fan så många fler dagar än jag trodde från början, men jaja. Jag saknar nästan skolan lite, de känns lite skumt!


6/5

Nu har jag precis kommit hem från min praktik, och jag är sugen på öl! Så nu tänker jag banne mig ta och dricka en jävla öl! Bra, hej.


5/5

Nu har jag inte bloggat på en stund, men jag har annat för mig, dessutom så orkar jag inte! Men ja, de har hänt en massa på senaste, men jag trivs! Helgen har vart galet trevlig, och de blev en del fylla och en del annat! Nu har jag börjat min praktik, ganska trevligt att jobba igen efter en massa skola. Men kom ju på att jag måste göra en massa skola också, jävla skit! Sen har jag kommit på att jag flyttar fan om mindre än en månad, så jag måste ju börja packa. De är lite galet! Och eftersom att jag känner mig själv, så känns de som om att jag inte kommer ta tag i de där dom närmsta tre veckorna, och då kommer de bli stressigt sen! Spännande! Men nu tänker jag lyssna på Ismen - Konvertera, ett par gånger till, sen ska jag duscha o sova! För jag är ändå en sån busy women som behöver min skönhetssömn!

RSS 2.0