12/6



Nu är biljetten fixad, så om två veckor gäller de!
Jag vill nu, alla mina män ska dit, jag kommer nog hem som gift!

Nu blir de student i ängelholm, sen vidare till vittsjö och vittsjödagen, kalas blir de!
Jag är dessutom ledig hela helgen, så lördag hoppas jag på fest!

9/6

Idag har jag fått in skatten, jag är en glad och lite rikare nu! De varade i ungefär fem minuter, sen kom jag på att jag inte får några andra pengar denna månaden, varken csn eller lön. Så de får väl gå till hyra och mat istället. Kul! Men, jag har ju dessutom kommit på att sen får jag ju massa pengar, i lön! Så om ett tag, så är jag ju rik, och kommer gå massa plus. De är bra skit!
Idag har jag bara varit hemma och känt mig sjuk, fast inatt lyckades jag faktistk sova bra, de va ett tag sen. Och ikväll borde jag också sova tidigt, jobb i hässle imorn, vilket innebär upp tidigt, skjut mig!

5/6

För nu va de sommarlov! Ända tills söndag, men de är lite iallafall! Jag har iallfall fixat en hel kurs nu, och blivit godkänd i allt! Idag blir de hässle o student, ikväll blir de tom en svänt till björket, där  har jag ju inte varit på hundra år! Kan bli lagom spännande med fjortisfyllor och små studenter. Men fy fan va jag tänker ha kul! Om jag inte skulle råka hosta ut mina lugnor, jag känner att dom är påväg, fy fan va de inte samarbetar! Och inte en enda vårdcentral i den här stan vill kolla upp de, idioter! Så jag får helt enkelt lösa de på annat sätt, minttu! Nu är de fest!

4/6



Idag har jag köpt en ny kompis, han ska bo på min balkong! Och om man trycker på en knapp, så lyser han, dökul kille de där! Annars idag har jag varit i skolan, och jo jag är bäst i världen där också, min redovisning som jag inte visste att jag hade gick hur bra som helst, och arbetet vart bra! Sen blev de en liten sväng till ikea, jag lyckades smälla tusen spänn där! In till stan blev de sen, för jag kom på att jag börjar jobba på söndag (de är nog fjortonde gången jag kommer på de nu) och måste ha kläder jag kan ha på mig, spec nu när jag har tattuerat mig och min fader inte vet om de! Så de blev några långarmade tunna tröjor och lite linnen och ett par chinos, jag ska kanske lämna tillbaks dom, för jag vet inte om de är riktigt min grej. Men jaja, nu ska jag väl plugga, eller skruva ihop ikea möbler eller kanske prata med min tomte?

3/6


För jag har köpt den, för jag har faktistk köpt den!

3/6

Den här veckan har jag börjat skolan igen, praktiken är slut! Men på fredag är de sommarlov, så de kan ändå funka! Förutom de lilla faktum att jag har 2 dagar på mig att få färdigt 3 arbeten, som jag inte ens har börjat på, hej jag heter lisa och är en planeringsmänniska?! Men ja, istället för att plugga har jag sysselsatt mig med en massa solande med emilie, glass vid kanalen och en massa spring på stan med en gammal vän, en sväng på ikea, dessutom så har jag lyckats få festivalsjukan. Jag är apförkyld! Jag är nästan lite säker på att jag ska dö, men måste till skolan och måste umgås med folk, så de får bli senare ;p Och sommarlov på fredag, jag hinner va ledig på lördag sen blir de jobb direkt på söndag. Gudars sån semester! Jag måste dessutom utomlands, jag vill ha sol, jag måste ha sol! Men eftersom att my är en kass, så lär de väl bli så att jag får åka till london och hälsa på, hon tänker ju nämligen inte komma hem, ungjävel!
Men nu ska jag ta tag i mitt liv och börja plugga, eller sova, eller ringa nån trevlig. Hej självdisciplin!

Du är skum!

3/6

Helgen va de bästa på länge, fy fasen så roligt jag har haft! Ge mig mer festival typ nu?! En massa galenskaper hanns de med, och en jävla massa alkohol!
 

RSS 2.0