28/11

Nu är jag ball, jag har för första gången sen jag fyllde 20 handlat på systemet, utan att visa leg! Så nu tänker jag leva på de ett bra tag framåt, att de faktistk finns någon som inte tycker att jag er ut som en 14:on åring! De är nice!!

Nej, nu ska jag ta tag i mig själv. Sätta mig på tåget till Hässleholm och börja kvällen hemma hos Robin, sen jävlar får vi se vad som händer! Nu är de fest!

28/11

Nu blev jag fruktansvärt festsugen! Så nu har jag bestämt mig för att jag verkligen måste göra något ikväll! Det är ju faktiskt fredag, och de är de inte varje dag! Så nu tycker jag att någon ger mig ett jävligt bra förslag på vad som händer ikväll!


27/11 och jag blev av med oskulden

Nu har då jag också skaffat mig en blogg. Jag har aldrig varit så speciellt sugen på att ha någon. Men nu har jag ju en, så då får jag ju se till att använda den också! Förhoppningsvis slutar jag inte redan imorgon!

Måste säga tacktacktack till lisfis, de är nämligen hon som har fått fixa alltihopa. För jag är helt hopplös på allt som har med sånt här att göra! Lisa, du är en klippa!

Nej, imorgon är de helg och jag är för en gångs skull ledig hela helgen! Så nu ska jag bara komma på något vettigt att göra, men de kommer!

Gonatt!


RSS 2.0