30/9

Då va nummer tre gjord, och jag är galet nöjd! Det blir en sittning till, nångång!



29/9

Idag vill jag ha sommarnatt med massa prat om ingenting och rödvin på min balkong.

29/9

Ohyes, jag har verkligen haft världens bästa sommar09, och nu hade jag velat ha en till, medesamma!




16/9

Ett prov avklarat idag, så nu är de bara till att börka plugga till nästa som är på måndag. De är fan ingen semseter att gå i skolan! Men idag tänker jag iallafall skita i att tänka på allt som har med skola och göra, och fira att provet är gjort och att de är onsdag! Det blir öl och fotboll, och de gillas! Men först iväg till gymmet en sväng, även om jag mycke hellre hade sovit nån timme. Jag är nämligen trött! Vart på bio igår och kolla inglorious basterds. Himla kul film, och dom sa svinpäls, jag dog lite! Så iallafall, de blev inte för mycke sömn inatt!


15/9

Inflyttnignsfesten i lördes vart lyckad, den innehöll lite för mycke spya för vissa. och nej jag har ingen aning om vem, jag vet bara att jag fick städa upp! Hela helgen va mest karatefylla, fredagen vart inte nådig den heller. Uff, man kanske skulle börja ta de lite lugnt ibland, eller.. nej!
Idag har jag galen träningsvärk, vart på gymmet igår. fruktansvärt skönt va de faktistk! Idag så började jag dessutom morgonen med prov i skolan, jag är bäst i världen, så är de faktistk!
Min tattuering har dessutom fått ett datum, himla trevligt är de! Så om två veckor händer de! jag är en glad!

10/9

Rumphålrumphålrumphål! De va nog mest de jag ville säga idag.
Jag är på kasst humör och vill mest lägga mig i fosterställning i min garerob och gråta, jadå!
Men men, nu blir de ner till stan o titta tatto, kan va roligare faktistk!

9/9

Idag vart de planerat att saker och ting skulle göras, de gick väl lite som de gick med de. Både jag och fise somnade i soffan! Men nu är här iallafall lite städat, känns inte lönt o städa för mycke innan lördag heller ändå, för jag gissar på att här kommer se för JÄVLIGT ut faktiskt. Men kalas kommer de bli, så om alla springer in på facebook och berättar att dom kommer så blir jag en nöjd!
Alla mina pengar börjar dessutom ta jätteslut, så jag funderar lite på att gå och panta burkar. Jag borde göra de! Man kan bli jätterik faktistk, haha!

8/9

Nu så små barn, så är de så här. Jag vill veta vem som läser den här skiten varje dag. BERÄTTA!

8/9

De va tänkt att jag och lisa skulle börja med våra nya liv idag, vi skulle bli bruna snygga och duktiga i skolan. Men, istället så blev jag sjuk. Så jag tänker vänta med ovanstående tills jag orkar upp igen. De kommer snart, jag känner de! Men under tiden så har jag massa tid att studera hjärnan och massa nervceller, för de skulle jag ha prov på imorn, de kommer ju inte hända. För jag är hemma, de blir omprov, heja! Igår va jag iallafall på bio med fise och magda, de vart kul! Beck tittade vi på faktistkt!

RSS 2.0