28/8

Imorses hade jag sovmorgon, vilket är jävligt trevligt en fredag. men såklart så vaknar jag vid halv tio iallafall! Så jag tog en sväng till gymmet, vilket är jättejobbigt med tanke på att jag inte har satt min fot där på hela sommaren, de har varit för gott med öl! Dessutom så visade de sig att mitt träningsschema va helkasst så jag fick en ny tränare som gjorde om hela, så nu hittar jag ännu fler muskler som jag inte hade en enda aning om att jag hade, döspännande!
Sen blev de iväg till skolan, vi skulle lära oss linda ben, eller binda ben?! Binda ben låter ju galet mycke roligare, men de misstolkas ju lite lätt faktiskt.
Efter skolan åkte jag med anna ner till stan, skulle hälsa på en tattuerare och se om hon kände för o göra tattueringen jag har planerat, så den blir uppritad nu så jag väntar bara på en bra tid nu, sen jävlar blir de tatto nummer tre! Vart lite skeptisk med tanke på att han jag prata med igår sa att de va helt omöjligt att få de snyggt där jag ville ha den och att jag borde tänka om helt. Men de behövde jag tydligen inte alls, så jag är en glad hest!
Men nu ska jag klä på mig något stiligt och bege mig till husie för lite släktkalas, helt underbart såhär på en fredag!

26/8

Jo, jag lever! Men den här sommaren har vart så fruktansvärt händelserik att jag inte har haft nån tid att hänga på bloggen, men ja, nu börjar jag kanske igen. Om jag har lust! Den här sommaren har i vilket fall som helst varit så galet bra, 09 är bästa sommaren på väldigt länge Mycket har hänt, och allt har varit himla impulsivt, och de gillar vi! Här kommer lite bilder, för jag orkar inte skriva om allt. Hoh!



Höjdpunkterna har väl ändå varit metaltown, hultan och allt annat spontant, och så klart att fise flyttade in <3

RSS 2.0